Є загиблий, люди під завалами: момент вибуху на комунальному підприємстві в РФ потрапив на відео

Читать на русском
Автор
560
Будівлю рознесло
Будівлю рознесло. Фото Telegram

Відомо щонайменше про одного загиблого

У Росії не тільки палають пожежі, а й відбуваються всілякі комунальні НП. Вранці 25 січня на насосній каналізаційній станції в Новотроїцьку Оренбурзької області стався вибух, повідомляється про одного загиблого.

Як повідомили росЗМІ, троє постраждалих під час вибуху госпіталізували. Під завалами опинилися семеро людей. Тіло одного з них витягли, шестеро ще під завалами.

Новотроїцьк на карті

Загиблий — працівник каналізаційно-насосної станції. Після вибуху у Новотроїцьку запровадили режим надзвичайної ситуації. На місці працюють рятувальники. Російські пабліки пишуть, що попередньо на об’єкті вибухнув газовий балон.

Момент вибуху у будівлі каналізаційно-насосної станції у Новотроїцьку потрапив на камери. Місцеві мешканці розповіли, що чули звуки вибуху перед обваленням будівлі.

За даними "Бази", приблизна площа обвалення після вибуху — 200 квадратних метрів. Декілька людей виявилися заблокованими на нижньому поверсі. Трьох людей змогли витягнути з-під завалів. На місці працюють рятувальники, поліція та медики швидкої допомоги.

Варто зазначити, що доки Росія витрачає величезні гроші на руйнування та знищення України, руйнується сама собою. Так, цієї зими росіяни, які 2023 року марно сподівалися "заморозити" Європу, самі замерзають у темряві. У них постійно трапляються комунальні аварії, які залишають без світла та тепла сотні будинків, а на вулиці — сильні морози. "Телеграф" розбирався, як могло статися, що країна, яка шантажувала енергоресурсами півсвіту, тепер сама сидить без енергії.

Раніше ми розповідали, як на початку січня у Підмосков’ї без тепла залишилися міста Сонячногірськ, Климівськ та інші, а це тисячі людей. Росіяни грілися біля вогнищ.