Шкіряний тренч - тренд 2024: наймодніші кольори і фасони цього модного плаща в цьому році (фото)

Читать на русском
Автор
595
Тренчі - тренд весни 2024
Тренчі - тренд весни 2024. Фото freepik.com

Наймодніші кольори тренчів 2024 року

Тренч вже кілька сезонів підряд на піку популярності. Однак в цьому році тренд на тренчі дещо зміниться. Класичні плащі такою крою відійдуть на другий план, в той час, як шкіряні тренчі займають перше місце на п'єдесталі. А раніше ми розповідали, як аксесуари в моді цього року.

Шкіряні тренчі стали актуальними ще восени 2023, але піку своєї популярності вони наберуть в сезоні весна-літо 2024. Про це пише FashionHub.

Які кольори тренчів в моді у 2024

Білий шкіряний тренч

Такий елемент гардероба універсальний. Цей варіант тренча пасуватиме кожній. Комбінувати його можна з білими светрами, чорними челсі та сумочкою в тон.

Білий тренч
Фото: pinterest.com

Чорний шкіряний тренч

Це незмінна класика. Такий тренч можна інтерпретувати у спортивний образ, одягнувши джогери, топ, кросівки і кепку. Також можна зробити більш повсякденний чи навіть святковий лук, вдягнувши капронові колготи, мініспідницю і довгі чоботи чи туфлі на підборах або ж просто джинси.

Чорний шкіряний тренч
Фото: pinterest.com

Шкіряний тренч пастельних тонів

Пастельні відтінки в моді цього року. Сірий, молочний коричневий — на ваш вибір. Тренчі спокійних кольорів можна носити з білими штанами широкого крою та блузами.

Рожевий тренч
Фото: pinterest.com

Шкіряний тренч яскравих кольорів

2024 — рік експериментів та яскравих кольорів. Тренч також буде в моді у сміливих відтінках. Такі плащі можна комбінувати з туфлями на підборах, сумками в тон і однотонним нижнім шаром одягу.

Червоний шкіряний тренч
Фото: pinterest.com

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття буде модним навесні 2024. Ми поділилися, як бути на піку стилю.