Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті 2024: шість варіантів, які сподобаються (фото)

Читать на русском
Автор
749
Модний мікрофренч 2024
Модний мікрофренч 2024. Фото instagram.com

Не потрібно мати спеціальних інструментів або навичок

Короткі нігті мають свою унікальну чарівність, вони практичні і підходять абсолютно всім. Цей вид манікюру відмінно підкреслить ваш образ, оскільки існує безліч оригінальних та привабливих варіантів дизайну на короткі нігті.

"Телеграф" представляє вишукані ідеї манікюру на короткі нігті, для втілення яких не потрібні спеціальні інструменти або навички. Говоримо про шість стильних варіантів.

Точковий манікюр

Цей стиль передбачає створення візерунка з точок, який може бути влаштований у будь-якій формі або хаотично. Фоном можна вибрати нейтральний лак чи, навпаки, щось яскраве.

Точковий манікюр

Дизайн у горошок

Манікюр у дрібну точку завжди затребуваний, особливо навесні та влітку. Нанесіть світло-молочний лак на нігті та прикрасьте їх різнокольоровими крапками.

манікюр у горошок

Манікюр із золотими акцентами

Вишуканий манікюр із золотими акцентами – це високоестетичний спосіб підкреслити красу нігтів. Основа у ніжно-рожевих тонах створює ідеальне полотно для блиску та шику золотих елементів: блискучі лінії, точкові візерунки або золотиста фольга.

Манікюр із золотими акцентами

Мікрофренч

Французький манікюр чудово відповідає останнім модним тенденціям, і тепер ми бачимо його у новому виконанні – у мікроверсії. Цей дизайн можна поєднувати з будь-яким відтінком.

Мікрофренч

Квітковий обідок

Цей дизайн оздоблений квітами. Техніка нанесення надає ефекту акварелі, що додає вашим рукам витонченості та стилю.

Квітковий обідок манікюр

Зворотний френч

Зворотний френч, який включає в себе нанесення невеликої лінії біля основи нігтя і покриття частини нігтьової пластини, що залишилася, нюдовим лаком.

Френч зворотний

Манікюр — це повноцінна частина образу, тому його також потрібно продумувати в комплекті з аксесуарами. Раніше ми розповідали, які види покриття у манікюрі будуть актуальними на будь-якому святі.