Як носити примхливий леопардовий принт і не виглядати вульгарно: важливі правила для модниць

Читать на русском
Автор
Леопардовий принт повертається у тренди у 2024 році
Леопардовий принт повертається у тренди у 2024 році. Фото Pinterest

Декілька порад, як поєднувати в образах леопардовий принт

Леопардовий принт дуже примхлива штука у світі моди. Найчастіше він асоціюється з дешевим пафосом та вульгарщиною. Однак, тренд на цей візерунок повертається, а значить варто дізнатися, як грамотно вплітати його в образи, щоб не виглядати вульгарно. "Телеграф" вже розповідав про п’ять головних аксесуарів 2024 року, а сьогодні ділиться як правильно носити леопардовий принт.

У світі моди існує кілька негласних правил про те, як носити леопардовий принт, пише novy.tv. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

З чим поєднувати і як носити леопардовий принт

Найважливіше правило — "леопард" у луках має бути дозованим, тоді ви не виглядатимете, як представниця "сільського гламуру". Навіть якщо у вас багато трендових елементів гардеробу в цьому кольорі, не варто одягати все й одразу.

Найкраще обрати або кілька дрібних аксесуарів, типу прикрас або окулярів у леопардовій оправі, або підібрати один великий елемент цього принта і зробити його головним акцентом образу. Головне – не все одразу.

леопардовий принт, мода
Фото: Pinterest

Дуже стильно вплітати в образи леопардове взуття, яке також може стати головним акцентом образу. Чоботи, черевики або туфлі в цьому принті додадуть образу жіночності та елегантності. Однак при цьому потрібно поєднувати таке взуття зі спокійним вбранням, без яскравих елементів і аксесуарів.

леопардове взуття, стиль
Фото: Pinterest

Ще одне важливе правило — леопардовий принт повинен бути на якісному матеріалі, інакше ви виглядатимете дешево і недоглянуто.

Також варто звертати увагу на крій та фасон одягу у леопардовому принті. Занадто коротка сукня або занадто глибокий виріз відразу здешевлять лук, роблячи його вульгарним.

леопардовий принт в образах
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про три аксесуари з минулого, які будуть модними у 2024 році. Не поспішайте ховати їх на далеку полицю у шафі.