Сховайте подалі в тумбочку: топ-6 аксесуарів, які виходять з моди у 2024 році (фото)

Читать на русском
Автор
Від цих шести аксесуарів краще відмовитись у 2024 році.
Від цих шести аксесуарів краще відмовитись у 2024 році.. Фото Pinterest

Названо головні антитренди 2024 року

Новий 2024 обіцяє багато цікавих трендів та модних поєднань. Однак, деякі улюблені аксесуари модників все ж таки втратить свою актуальність, не витримавши конкуренції з новими трендами. "Телеграф" вже розповідав, від яких п’яти прикрас потрібно відмовитись у 2024 році, а сьогодні ділиться, які аксесуари виходять із моди у новому сезоні.

У новому році, за словами стилістів, вийдуть із моди навіть деякі аксесуари, які були на піку трендів кілька сезонів поспіль, пише видання Business Insider. Ці аксесуари є в гардеробі у багатьох, але про них доведеться забути на якийсь час.

Тонкі ланцюжки

Тонкі ланцюжки з кулонами у своїй скриньці з прикрасами краще замінити масивнішими ланцюжками з великим плетінням. Мінімалізм потроху йде з модних трендів.

ланцюжки, кулони
Фото: Pinterest

Шапки з напуском

Ці шапки були актуальні багато років і є в гардеробі чи не кожної модниці. Однак настав час від них відмовлятися, адже вони можуть зіпсувати весь образ.

шапка
Фото: Pinterest

Непримітний годинник

Непомітний простий годинник втрачає свою актуальність у новому модному сезоні. На перший план виходять складніші дизайни та сміливі рішення.

жіночий годинник
Фото: Pinterest

Штучне хутро

Не тільки натуральне хутро втратило свою актуальність. Штучне хутро в одязі та аксесуарах також виходить із моди.

штучне хутро
Фото: Pinterest

Тонкі шарфи

У новому модному сезоні варто відмовитися від тонких шарфиків і переходити на більші варіанти. Трендовими стають в’язані шарфи великого плетіння та шарфи з малюнками.

шарф
Фото: Pinterest

Подвійні гаманці

На зміну подвійним гаманцям, що складаються навпіл, приходять акуратні футляри-візитниці, в яких можна носити всі картки та готівку. Такий аксесуар буде виглядати набагато стильніше.

гаманець
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про дев’ять стилістичних прийомів цієї зими, щоб виглядати стильно та дорого. Скомбінуйте по-новому ті речі, які вже є у власному зимовому гардеробі.