Неймовірні кольори, в яких ви будете у тренді: топ-6 на весну та літо 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
503
Червоний - хіт сезону
Червоний - хіт сезону. Фото Freepik

Пастельні відтінки точно мають бути у вашому весняному гардеробі

Після минулих сезонів, які характеризувалися яскравими кольорами, в колекціях брендів нарешті з’явилися пастельні відтінки. Серед трендових кольорів сезону весна-літо 2024 були помічені світло-блакитний, світло-жовтий та світло-зелений.

Як зазначають експерти у блозі про моду і стиль PUMP, яскравим акцентом залишається червоний, який можна побачити практично всюди. Коричневий, який вже став новим чорним, продовжує з’являтися в весняних колекціях. Неочікуваним стало те, що майже всі дизайнери зробили ставку на білий у своїх нових колекціях.

Пропонуємо подивитись, який з трендових кольорів ви можете додати у свій весняний чи літній гардероб вже зовсім скоро. Варто ще раз нагадати, що у теплі сезони модельєри пропонують зробити акцент саме на світлих кольорах у своїх образах.

Трендові кольори сезону весна-літо 2024

Світло-блакитний одяг
Світло-блакитний
Коричневий одяг
Коричневий колір
Червоний одяг
Червоний колір
Світло-жовтий одяг
Світло-жовтий
Світло-зелений одяг
Світло-зелений
Білий одяг
Білий колір

Раніше "Телеграф" розповідав, з чим поєднувати хутро, щоб образ завжди виглядав сучасно та стильно. У моді – вінтажні шуби та штучне хутро.

Також ми писали, які стилістичні прийоми актуальні взимку 2024 року. Можна легко скомбінувати по-новому ті речі, які вже маєте у своєму зимовому гардеробі.