Як стильно одягатися цієї весни: сім маленьких хитрощів, щоб образ став досконалим (фото)

Читать на русском
Автор
1928
Модний лук стане ідеальним
Модний лук стане ідеальним. Фото Freepik

Розповідаємо, як пожвавити повсякденне вбрання за допомогою аксесуарів

Як доповнити базове вбрання аксесуарами відповідно до модних трендів сезону весна-літо 2024? Не так вже й складно надати особливого шарму повсякденному образу.

Як зазначає Vogue, для цього вам знадобиться лише трохи творчості та набір стильних аксесуарів. Нижче наведено 7 ідей, які допоможуть вам освіжити ваш стиль.

Що модно носити у 2024 році — сезон весна та літо

  • Червона лакована сумка

Підбір аксесуарів – це ціла наука, і одним із головних трендів цього сезону є червона лакована сумка. Не тільки вона підкреслить ваш вечірній образ, але й додасть яскравості та особливості вашому повсякденному стилю. Цей аксесуар можна знайти в колекціях багатьох брендів, від люксових до мас-маркетів.

з чим носити червону сумку
Фото: Vogue
  • Комір сорочки + окуляри в черепаховій оправі

Універсальний і модний комір – це стильне доповнення до вашого образу, що ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу вільним сорочкам. Знайдіть варіанти комірів різних стилів — від ажурних до стриманіших, і доповніть їх окулярами в черепаховій оправі з прозорими лінзами.

з чим носити джинси палаццо
Фото: Vogue
  • Гумка для волосся + мереживні рукавички

Гумки для волосся стали одним із головних трендів цього сезону. Виберіть з м’якого та еластичного матеріалу, та поєднуйте їх з джинсами та куртками на весну. Крім того, підберіть до них елегантне пальто та білі мереживні рукавички.

модний лук 2024
Фото: Vogue
  • Шпилька + кольє з перлами

Кольє з перлами – це класичний та вишуканий аксесуар. Завдяки перлинам різних розмірів, які надають намистам рух, він стане чудовим доповненням до вашого базового образу. Поєднуйте його з романтичною шпилькою для волосся.

стильний лук 2024
Фото: Vogue
  • Сумка + темні окуляри

Темні окуляри з матовим покриттям та напівпрозорими синіми лінзами додадуть вишуканості вашому повсякденному образу. Доповніть його місткою сумкою розслабленого силуету із шкіри.

з чим носити чорне пальто
Фото: Vogue
  • Светр (на плечі) + vintage окуляри

Светр, одягнений поверх пальта чи жакета, став одним із головних трендів цього сезону. Це просто у виконанні, але додасть вашому образу додатковий шарм та актуальність. Доповніть його vintage окулярами.

як носити светр на плечах
Фото: Vogue
  • Білі колготки

Надягніть білі колготки з тонкої та еластичної мікрофібри 80 ден з матовим ефектом. Це простий та елегантний спосіб прикрасити ваш базовий образ на кожен день.

білі колготки з чим носити
Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, на який тренд 2024 варто звернути увагу. Навіть якщо ви думали, що джинсові шорти не для вас — ця добірка змусить вас змінити свою думку!