З модних подіумів у ваш гардероб: які відтінки, принти та фасони будуть у тренді цієї весни (фото)

Читать на русском
Автор
709
Дізнайтеся, що буде у тренді цієї весни
Дізнайтеся, що буде у тренді цієї весни. Фото Pinterest

Названо п’ять головних трендів весняної моди

Модні доми та відомі дизайнери вже представили свої нові весняно-літні колекції на 2024 рік. Тож головні віяння моди на новий сезон уже визначено. "Телеграф" вже розповідав, яке взуття купити на весну 2024 року, а сьогодні ділиться, які відтінки, принти та фасони будуть у тренді цієї весни.

Як виявилось, деякі тренди з минулого плавно перейшли в новий сезон, пише Elle. Але є і щось зовсім нове та цікаве. То що ж буде у тренді у весняно-літньому сезоні?

Червоний знову в моді

У нових колекціях дизайнери використовували різні відтінки червоного кольору — від світліших і яскравіших до глибокого бордо. Головний акцент на фактурах, особливо на шкірі. Червоний колір добре поєднується в образах, його можна зробити базовим. Тому сміливо експериментуйте з червоним кольором у своїх образах.

червоний колір в одязі
Фото: Pinterest

Квіткові мотиви та принти

Одним із головних трендів весняно-літнього сезону стануть квіткові мотиви. У своїх колекціях модні дизайнери приділили багато уваги цьому тренду. Квіткові принти, різні аксесуари та елементи у цих мотивах зроблять ваш образ стильним та сучасним.

квітковий принт
Фото: Pinterest

Драпірування

Дизайнерський прийом – драпірування – буде головною фішкою модниць цієї весни. Такий елемент додасть вашим образам романтичності, легкості та елегантності.

драпірування в одязі та взутті
Фото: Pinterest

Бахрома

Бахрома в образах — це вже свого роду класика, цей прийом теж часто використовували дизайнери і в нових колекціях 2024 року. Бахрома надає образам особливої грайливості та кокетства, тому сміливо вплітайте її у свої весняні луки.

бахрома в одязі
Фото: Pinterest

Денім

Джинсові речі – зручні та практичні – вони практично ніколи не виходять із моди, просто трансформуються форми та дизайни. У весняно-літньому сезоні варто приділити увагу джинсовим шортам, спідницям, сорочкам та жакетам. Також у моді в новому сезоні буде трохи мішкуватий денім.

денім, джинси
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, від яких п’яти прикрас потрібно відмовитись у 2024 році. Будете виглядати дешево та не стильно.