Вітром зносить дахи та людей: у Росії вирує негода (видовищні відео)

Читать на русском
Автор
1413
У РФ вирує негода
У РФ вирує негода. Фото Колаж

На вулицях вітром зносить людей

У Росії, яка раптово страждає від екстремальних морозів, в черговий раз зіткнулася зі страшною негодою цієї зими. Цього разу під "ударом" опинився Владивосток. Найсильніший поривчастий вітер сягає 20 метрів за секунду і буквально зносить дахи з будинків і людей з ніг.

Про це у понеділок, 22 січня, пише Telegram-канал SHOT. Зазначається, що через сильний вітер дах одного з будинків знесло прямо на припаркований ленд-крузер.

"В автомобілі в цей момент нікого не було. Також на вулиці Борисенка знесло покрівлю на припарковані фури. Наразі про постраждалих не повідомляється", — йдеться у повідомленні.

У низці інших пабліків пишуть, що сильний вітер також буквально зносить з ніг людей на вулицях.

"У Владивостоці людей збиває з ніг сильний вітер. Поруч із ТЦ "Черьомушки" за короткий проміжок часу одразу двоє людей не витримали натиску вітру і впали на землю", — пише тг-канал "Схід-МЕДІА".

Одним із постраждалих від негоди стала дитина. До речі, через погіршення погодних умов навіть було перекрито проїзд мостом для автобусів і вантажного транспорту.

"На Чуркіні біля ТЦ Черемушки вітром здуло дитину. Добре, що мама поряд була. Сподіваємось без травм", - йдеться у повідомленні пабліку "Новини Примор’я.

Також на острові Попова вітром знесло вежу стільникового зв’язку. Місцеві кажуть, що в них почали проблеми зі зв’язком. Тепер він пропадає, якщо відійти від вишки, що впала, більш ніж на 200 метрів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що поки росіяни намагаються "заморозити" Україну та залишити її без тепла, громадяни самої РФ змушені грітися біля багаття, щоб зігрітися. У Підмосков’ї розпочався справжній "холодомор", бо мешканці будинків залишилися без опалення.