У Росії знову "запальна ніч": потужна пожежа охопила тисячі кв.м складів (відео)

Читать на русском
Автор
3641
РФ горить практично щодня
РФ горить практично щодня. Фото Колаж

Про постраждалих не повідомляється

У Росії щодня нова пожежа — днями палав цех з виробництва аерочовнів під Красноярськом, а в ніч на 31 січня стався новий "вогняний інцидент". У Володимирській області спалахнула потужна пожежа на складі взуття.

"У селищі Муромцеве вогонь охопив 2 500 квадратних метрів приміщення для зберігання взуття. Гасіння ускладнює високе запальне навантаження", — повідомили в МНС Росії.

Володимирська область на карті
Муромцеве на карті

Там додали, що інформація про постраждалих не надходила. На місці працюють 55 спеціалістів та 27 одиниць техніки МНС Росії. Опубліковано також відео, полум’я вирує, у небо здіймається густий дим.

Слід зазначити, що потужні пожежі спалахують у регіонах Росії, а й у столиці. Так, 28 січня у Москві горіла будівля Театру сатири. З-під його купола валив густий дим. Вогонь охопив площу 350 квадратів. З будівлі евакуювали 50 людей.

Як повідомляв "Телеграф", 24 січня сталася масштабна пожежа у Челябінській області Росії. Там потужно горіла меблева фабрика. Вогнем було охоплено 3600 квадратних метрів. Загалом на місці працюють понад 60 спеціалістів та 18 одиниць техніки.