"Жуколад" викликав фурор в Україні. Як виглядає смажена личинка з начинки (фото)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 9376
Ціна солодкої екзотики з личинкою – 49 гривень за плитку
Українці активно обговорюють хайповий шоколад із черв’яком, який з’явився у продажу напередодні Хеллоуїна. "Телеграф" придбав та розібрав плитку "Жуколада".
Для покупки ми вирушили до магазину "Аврора" у Києві. З’ясувалося, що у відділі кондитерських товарів його не знайти. Вже зневірившись, і дійшовши висновку, що "Жуколад" розібраний киянами, що зголодніли за жуками, ми вирушили на касу, де й помітили коробку з плитками.
Вони поки що продаються на касах, до них дуже багато уваги, — ділиться продавчиня свіжими плітками про новинку
Купивши "Жуколад" по 49 гривень за плитку, ми не наважилися його їсти прямо на касі, хоча спокуса була значною.
Вже вдома ми розібрали плитку і виявили всередині черв’яка. Сам хробак легкий, практично порожній усередині, при пережовуванні він хрумтить і нагадує на смак насіння. Сама начинка — ніжний хрумкий грильяж, досить смачна, як і оболонка з молочного шоколаду.
Важливо, що "Жуколад" залишиться смачними ласощами, навіть якщо ви не наважитеся з’їсти хробака, який у ньому "живе".
"Жуколад" — склад
- шоколадна глазур 59,5%,
- арахісова начинка 38,5%,
- тісто катаїфі,
- личинка зоофобуса смажена — лише 2% від обсягу.
Враховуючи склад, до "Жуколада" слід ставитись обережно тим, у кого алергія на компоненти продукту. Калорійність батончика — 551 Ккал, тому тим, хто вирішив схуднути шляхом протеїну з жука, розраховувати на батончикову дієту не варто.
Раніше "Телеграф" розповідав, коли в Україні подешевшає шоколад. Вже довгий час ціни на шоколад не знижуються, хоча вартість какао-бобів трохи впала.