З іменинами, Ілля! Красиві картинки та музичні листівки

Читать на русском
Автор
Вітання з Днем ангела Іллі на будь-який смак Новина оновлена 01 серпня 2024, 16:44
Вітання з Днем ангела Іллі на будь-який смак. Фото Telegraf

Не забудьте привітати Іллю з іменинами

У 2023 році Православна церква України (ПЦУ) перейшла на новий календар, тому багато свят змінили свої дати. Наприклад, день пророка Іллі тепер відзначаємо 20 липня, а не 2 серпня, як раніше. Це означає, що названі на честь святого чоловіка відзначають свої іменини. Однак якщо ви ще не можете звикнути до нововведень і відзначаєте свята за старим стилем, не забудьте привітати в цей день володарів імені Ілля.

Ім’я Ілля має давню історію. Це спрощена слов’янська версія біблійного імені пророка Еліяху. Перекладається ім’я Ілля буквально як "сущий Бог" або "існуючий Бог". Вважається, що власники цього імені добре виховані, самостійні, але водночас імпульсивні та запальні. Ілля має гострий розум і ніколи не біжить від проблем.

Власники імені Ілля кілька разів на рік відзначають іменини, але найголовнішими вважають день ангела Іллі 20 липня.

"Телеграф" зібрав добірку відмінних картинок та музичних листівок для Іллі, щоб ви могли порадувати своїх рідних та близьких із цим ім’ям.

Привітання з днем ангела Іллі 2024 року: картинки та листівки

З днем ангела Іллі 2024
Листівка Ілля з днем ангела
Привітання з днем ангела Іллі картинка
Листівка Іллі з іменинами
З днем ангела Ілля 2024
Вітання День Іллі

Музичні листівки з днем Іллі

Раніше "Телеграф" розповідав, коли у 2024 році в Україні відзначатиметься Медовий Спас. Торік Православна церква України (ПЦУ) перейшла на новий календар, тож дати більшості свят змістилися.