Російський репер Гуф побився у лазні: є три версії конфлікту, а постраждалим виявився росгвардієць (відео)

Читать на русском
Автор
Олексій Долматов Новина оновлена 23 жовтня 2024, 17:11
Олексій Долматов. Фото facebook.com/gufzmru

Артисту загрожує арешт

Відомий російський репер Гуф (Олексій Долматов) потрапив до поліції через бійку. Як виявилося, у конфлікті взяв участь силовик.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Вони поширюють одразу кілька версій того, що сталося.

За однією з них, як пише "Baza", Гуф відпочивав в одній із лазень Підмосков’я. Під час цього адміністратор закладу начебто почав знімати його на камеру смартфона. Репер обурився, після чого, як уточнює телеграм-канал, його знайомий "дав йому (адміністратору — Ред.) у вухо і забрав телефон".

Постраждалий викликав поліцію, і вони з репером опинилися в дільниці.

В цей же час власниця банного комплексу наполягає на іншій версії того, що відбувається. Вона заявила "Базі", що репер відпочивав у лазні з чотирма дівчатами та одним другом, а коли настав час платити, то грошей у компанії нібито не було. За її словами, саме це і спричинило конфлікт, на який вона прибула зі своїм братом після дзвінка адміністратора.

Чоловіки почали лаятися, а під час суперечки родич підприємниці дістав камеру і отримав кілька ударів у вухо. Причому власниця стверджує, що бив його саме Гуф, тоді як захист музиканта наполягає, що він не брав участі у бійці.

"За версією власниці, яку вона озвучила поліцейським, компанія могла перебувати під речовинами. Вони залишили по собі розгром і крихти невідомої речовини, розсипаної чомусь у районі плінтуса", — пише Telegram-канал.

Однак є ще й третя версія, яку поширив Telegram-канал "Shot". Згідно з нею, музикант нібито чіплявся до дівчини, яка не стала цього терпіти і набрала свого брата.

"Чоловіки миттєво зчепилися, а в ході бійки Долматов зарядив своєму опоненту по вуху, а також пошкодив свою руку. Потерпілий зняв побої, написав заяву на Гуфа, і обох доставили до відділення поліції для з’ясування обставин", — стверджують автори посту.

Далі, як пишуть ЗМІ, Гуф опинився у поліцейській дільниці, звідки запустив трансляцію для своїх підписників. Репера нібито вже відпустили на волю, проте йому загрожує 4 місяці арешту.

За попередніми даними каналу "112", потерпілим чоловіком, якому вдарили у вухо, є співробітником Росгвардії.

"Цього дня він був не при виконанні. Михайло неабияк випив, у зв’язку з чим у нього і виник конфлікт із Гуфом", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що нардеп побився з іноземцем у поїзді Київ-Варшава.