Помста за Кличка? Усик зробив гучну заяву про поєдинок з Ф’юрі

Читать на русском
Автор
670
Усик і Ф’юрі поб’ються 17 лютого
Усик і Ф’юрі поб’ються 17 лютого. Фото instagram.com/toprank

Українець мотивований дати бій грізному супернику

Володар титулів WBA, IBF, IBO та WBO у важкій вазі Олександр Усик продовжує підготовку до поєдинку проти володаря поясу WBC Тайсона Ф’юрі. За кілька тижнів до бою українець заявив, що давно знав про свій бій проти цього суперника.

В ефірі TNT Sports Усик заявив, що готувався до цього бою ще з того часу, як Ф’юрі переміг його співвітчизника Володимира Кличка. Як відомо, поєдинок відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії.

"Мені не потрібно вносити великі корективи. Я готуюся до нього вже багато років, відколи він побив Володимира Кличка. Він про мене не знав, тому що я не така відома людина у світі боксу", – розповів наш співвітчизник.

Нагадаємо, що Ф’юрі та Кличко виходили в ринг 28 листопада 2015 року. Тоді британець переміг одноголосним рішенням суддів та забрав в українця усі чемпіонські пояси.

Усик останній раз виходив у ринг проти Даніеля Дюбуа у серпні 2023 року та відправив суперника у нокаут у дев’ятому раунді. На рахунку українського чемпіона 21 перемога (14 нокаутом) без жодної поразки.

Раніше "Телеграф" писав про те, що Усик вчетверте став батьком. Також ми писали, що після бою з Ф’юрі українець хоче змінити вид спорту.