Гарячі домогосподарки та моделі: топ-5 дружин та подруг футболістів збірної Англії (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 липня 2024, 12:22

Дружини футболістів відіграють велику роль у кар’єрі гравців

Збірна Англії з футболу пробилася у фінал чемпіонату Європи-2024 з футболу. Не секрет, що за кожним гравцем стоїть друга половинка.

"Телеграф" пропонує до вашої уваги фото супутниць найголовніших зірок Трьох Львів на Євро-2024. Деякі з них подорожують Німеччиною, слідуючи за національною командою.

Меган Пікфорд

Воротар "Евертона" та збірної Англії Джордан Пікфорд одружився з коханням дитинства ще у 2020 році. Пара виховує двох дітей, сина, який народився у 2019 році та доньку, що з’явилася на світ у 2023 році. Кіпер на цьому Євро радує англійських фанатів надійною грою, а також своєю підготовкою до серії пенальті. Саме Джордан протягнув Англію до півфіналу ЧЄ-2024.

Меган Пікфорд /instagram.com/meganpickford_
Меган та Джордан Пікфорди /instagram.com/meganpickford_

Шарлотта Тріпп’єр

Захисник збірної Англії та "Ньюкасла" Кіран Тріпп’єр та Шарлотта разом вже дуже давно. Невідомо, як довго він зустрічається з рудоволосою красунею, проте вважається, що пара перебуває у стосунках з юності, а одружилася у 2016 році. У сімейства Тріпп’єр троє дітей: син Джейкоб (2016), дочка Есме Роуз (2020), їхня третя дитина народилася у 2022 році, проте її ім’я не було розкрито.

Шарлотта та Кіран Тріпп’єр /instagram.com/charlottehtrippier
Шарлотта Тріпп’єр /instagram.com/charlottehtrippier

Лаура Селія Вальк

За інформацією англійських ЗМІ, 21-річний півзахисник "Реала" та збірної Англії Джуд Беллінгем зустрічається з нідерландською супермоделлю Лаурою Селією Вальк. Ця інформація проскочила у таблоїдах навесні 2024 року. Instagram нідерландки переповнений гарячими знімками. До слова, на Лауру підписано понад 500 тисяч користувачів. Додамо, що сам футболіст не афішує своїх стосунків.

instagram.com/lauraceliav
Лаура Селія Вальк /instagram.com/lauraceliav

Кейт Кейн

Форвард "Баварії" та збірної Англії Гаррі Кейн та його дружина Кейт одружені вже п’ять років, хоча вони були разом ще зі шкільних часів. Примітно, що в дитинстві вони росли всього за кілька кварталів один від одного і ходили в ту саму школу в східному Лондоні. У зіркової пари четверо дітей. У 2017 році у них народилася перша дитина, Айві, а через рік, народилася друга дочка, Вів’єн. У 2021 році у Кейна та Кейт народився перший син Луї. Їхня четверта дитина, Генрі, народилася в серпні 2023 року. Додамо, що Кейт є дипломованим фітнес-інструктором і може похвалитися більш ніж 300 000 підписниками в Instagram.

Кейт та Гаррі Кейн /instagram.com/katekanex
Кейт Кейн /instagram.com/katekanex

Ребека Кук

Півзахисник "Ман Сіті" та збірної Англії Філ Фоден та Ребека Кук зустрічаються з підліткового віку. Ребека — найнепублічніша із цього списку дружин футболістів. Дівчина закрила свій Instagram. Філ і Ребека мають сина Ронні, дочку Тру і ще одного хлопчика, який народився 27 червня 2024 року. До речі, Ронні — один із найзірковіших дітей у Британії, на нього підписано понад 4 млн людей в Instagram. Ведуть його сторінку батьки.

Філ Фоден із сім’єю
Філ Фоден із сім’єю /instagram.com/officialronniefoden_

Збірна Англії на груповому етапі чемпіонату Європи-2024 обіграла Сербію (1:0), зіграла внічию з Данією (1:1) та Словенією (0:0). У першому раунді плей-оф Леви з великими проблемами пройшли Словаччину (2:1), а в другому — Швейцарію 1:1 (5:3 за пенальті). У півфіналі ЧЄ-2024 англійці зі скандалом пройшли Нідерланди (2:1).