Названо 2 найдорожчі моделі Rolls-Royce за всю історію

Читать на русском
Автор
Rolls-Royce
Rolls-Royce. Фото amsrus

Деякі авто цього бренду коштують мільйони

В автомобільному світі вищого класу уже роками домінують деякі бренди, які виробляють найдорожчі у світі авто. Це Pagani, Ferrari, Bugatti та інші.

Не відстає від них і Rolls-Royce, який також випускає найшвидші, потужні, красиві та рідкісні авто преміумкласу. Сьогодні ми розповімо вам про найдорожчі автомобілі англійського бренду.

Rolls-Royce Boat Tail — 28 мільйонів доларів

Rolls-Royce

У 2022 році Rolls-Royce показала новий автомобіль Boat Tail, який коштує 28 мільйонів в американській валюті. Це унікальна машина, схожа на дорогий швейцарський годинник — з оздобленням з горіхового дерева, тканинним дахом кавового кольору.

Але взагалі модель можна назвати сухопутною яхтою — назва також вказує на це. У багажнику тут є холодильник, набір для пікніка, парасольки від сонця і розкладні стільці — майже все, як на яхті.

Rolls-Royce Cullinan — майже 1 млн доларів

Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan є найдорожчим серійним автомобілем бренду. Також він броньований — витримає обстріл з калібру 7,62 мм або АК-47. Ціна такого авто складає 964 тисячі доларів.

Обробка салону тут також розкішна — є відкидні столики, монітори, елементи зі шкіри та дерева. Машина обладнана 6,75-літровим мотором потужністю в 600 кінських сил.

Rolls-Royce Cullinan

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні помітили синьо-жовтий Jaguar 2023 у лімітованій версії. Автомобіль зареєстрований на юридичну особу під Києвом.