В Україні помітили синьо-жовтий Jaguar 2023 у лімітованій версії (фото)

Читать на русском
Автор
Jaguar F-Pace "SVR"
Jaguar F-Pace "SVR". Фото t.o.p.c.a.r.s_u.a

Авто привезли в Україну кілька місяців тому

Багато унікальних, ексклюзивних авто можна зустріти на теренах нашої країни. Усі вони заслуговують уваги поціновувачів автомобільного світу.

Зокрема, нещодавно в Україні помітили Jaguar F-Pace "SVR" (X761) by SVO ‘2023 року випуску. Відповідне фото опублікували на інстаграм-сторінці t.o.p.c.a.r.s_u.a.

Це дуже незвичайне авто. Мало того, що автомобіль має унікальне жовто-синє забарвлення в патріотичному стилі. Це лімітована версія, що побудована на основі топового Jaguar F-Pace — Edition 1988 року. Вона присвячена спортивному прототипу Jaguar XJR-9 LM, який виграв "24 годин Ле-Ману". Автомобіль випущено лише у 384 екземплярах.

Технічні характеристики

Jaguar F-Pace "SVR"

Він оснащений 5,0-літровим двигуном з системою наддуву, який має вісім циліндрів, розташованих у формі "V". Він має потужність у 550 кінських сил і 700 Нм крутного моменту. Разом з ним працює восьмиступенева автоматична коробка передач.

Розгін до сотні авто складає всього 4 секунди. Максимальну швидкість обмежили електронікою на позначці 286 кілометрів за годину.

За даними Бази номерів авто, такий цінний екземпляр привезли в Україну у вересні 2023 року. Модель — того ж року випуску. Зареєстрована вона на юридичну особу у Київській області.

https://www.instagram.com/p/C2bnYekq-AH/?utm_source=ig_web_copy_link

Раніше "Телеграф" писав про те, що в Україні продають 35-річні Жигулі без пробігу за ціною іномарки. Соцмережі бурхливо відреагували на це.