Механіки розповіли, які проблеми найчастіше виникають в автомобілях Ford

Читать на русском
Автор
Проблеми, які найчастіше виникають в авто Ford
Проблеми, які найчастіше виникають в авто Ford. Фото Ford

Варто знати про ці нюанси перед тим, як зважитись на купівлю Ford

Автомеханіки, які щодня ремонтують транспортні засоби виробництва різних виробників, не з чужих вуст знають про найрозповсюдженіші проблеми у них. Американський виробник Ford — не виняток.

У машинах від Ford також часто зустрічаються проблеми, хоча виробник і відомий своєю надійністю. Про це автомеханіки розповіли виданню Mensjournal.

Які проблеми найчастіше виникають у Ford

Як кажуть механіки, у деяких моделях Ford спостерігаються проблеми з автоматичною трансмісією, наприклад, перебої у перемиканні передач або витік масла. Майстри кажуть, що "люблять" Ford через проблеми з системою повного приводу, яка може працювати неправильно або взагалі відмовити.

Деякі моделі, зокрема ті, що оснащені 3.5L EcoBoost двигуном, можуть мати проблеми з ланцюгами та фазорегулюванням. Не рідкістю вважаються також проблеми з електрикою. Зокрема, в авто виробника Ford дуже часто старіють та зношуються коштушки запалення. Вони спричиняють пробій. Крім того, нерідко виникають проблеми в електронному дросельному вузлі. Після тривалої експлуатації вони не працюють належним чином.

Про проблеми двох популярних моделей Ford детально розповідається у цьому відео:

Раніше "Телеграф" писав, що нові авто матимуть авіаційні чорні скриньки. Для чого вони потрібні?