Довгоочікуваний електрокросовер від General Motors отримав доступний цінник: названо вартість всіх конфігурацій

Читать на русском
Автор
Equinox EV
Equinox EV. Фото Arenaev

Кросовер вийшов дешевшим, ніж очікували

General Motors говорила про свій новий електрокросовер Equinox EV давно, весь час підігріваючи інтерес публіки до свого нового авто. Звісно, його розробляли не так довго, як Cybertruck від Tesla, але все ж.

І ось бренд нарешті оголосив про прийом замовлень на автомобіль, назвавши ціни на усі конфігурації. Про це повідомляє Arenaev.

Chevrolet Equinox EV: що відомо про цей автомобіль

Chevrolet Equinox EV становить собою передовий компактний електричний кросовер від General Motors, який перетворює концепцію позашляховика з електричним двигуном на зовсім новий рівень. Заснований на платформі Equinox, цей електричний варіант вирізняється своїм сучасним дизайном і технологічними рішеннями.

Тим часом базова модель вартує від 32 610 євро. Її запас ходу складає понад 510 кілометрів. Наступна конфігурація — 40 тисяч євро. Потім йде 2RS FWD (41 тисяча), 3LT FWD (42 тисячі) і найвища модифікація 3RS FWD з повним приводом. Вона вартує 43,6 тисячі євро. Запас ходу цієї версії перевищує 450 км.

Щодо версій, то у лінійці є передньо- та повнопривідні двигуни. Їхня потужність — 213 та 288 кінських сил відповідно. Передньопривідна версія розганяється з нуля до сотні за 7,9 секунди, повнопривідна — за 5,9.

Раніше "Телеграф" писав, що на український ринок вийшов недорогий кросовер Volvo. Ця модель — найшвидша за всю історію шведського бренду.