Mercedes випустив гламурний "Гелік" до Дня закоханих: як виглядає позашляховик з діамантами (фото)

Читать на русском
Автор
Діамантовий Гелендваген
Діамантовий Гелендваген. Фото mercedes-benz.ua

Автомобіль зсередини прикрашений діамантами

Сьогодні, 14 лютого, у честь Дня всіх закоханих німецький бренд з виробництва автомобілів презентував обмежену версію свого легендарного "Гелендвагена" під назвою Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Diamonds Edition. Цей автомобіль має рожевий колір кузова і випускається лише у кількості 300 одиниць.

Також Mercedes-Benz запустив у соцмережах рекламу під назвою "Кохання, що триває вічно. Міцніше за діаманти". У рекламі йдеться про вихід на ринок спецверсії G-Class.

Чим особливе це авто

Mercedes-Benz

Ексклюзивний G-Клас стане особливим у світі розкішних автомобілів. У кожен з чотирьох дверних штифтів з нержавіючої сталі встановлено 25-каратні діаманти. На зовнішніх ручках є алмазний логотип. Тут навіть ключ до авто унікальний — він має справжній срібний значок.

Mercedes-Benz

У салоні автомобіль має шкіряну оббивку Manufaktur з чорної шкіри наппа. Вона прошита нитками рожевого кольору. Значок Stronger than Diamonds видніється на порогах з нержавіючої сталі.

Автомобіль можна побачити наживо від 14 лютого до 2 березня у Мюнхені у студії Odeonsplatz. Названо також ціну машини — 175 тисяч євро.

Раніше "Телеграф" писав, що Chrysler презентувала концепт надсучасного електрокара. У ньому двері відкриваються у всі боки та навіть вгору.