"Підходить для виїзду в місто, збирає погляди": в Україні продають "ексклюзивний" трактор, соцмережі вибухнули

Читать на русском
Автор
1169
Трактор
Трактор. Фото autobazar_ua1

Власник каже, що на ньому прекрасно виїжджати у місто. Правда, незрозуміло, для чого

Яких тільки дивних представників автопрому не продають в Інтернеті! Ржаві авто, які 50 років пролежали на звалищі, розбиті вщент спорткари… А тепер ще й "тюнінгований" трактор, на якому рекомендують виїжджати в місто.

Зокрема, таке оголошення ми знайшли на інстаграм-сторінці autobazar_ua1. Цей трактор виставили на продаж у Дніпрі. Та ще й за шалені гроші — 15 тисяч доларів.

Що відомо про МТЗ80

МТЗ 80 OPERSKOY автор оголошення називає ексклюзивним екземпляром трактора МТЗ80. Указують, що він повністю справний, на ходу та в ідеальному стані, майже як з заводу.

"Підходить для виїзду в місто, збирає погляди", — каже власник трактора. На одометрі у нього 17 тисяч кілометрів пробігу. Транспортний засіб випустили у 1991 році, тобто йому вже 35 років. У нього тоновані вікна і пофарбований у чорний колір кузов.

Соцмережі від такого шедевра просто розірвало. Публікуємо найцікавіші, на нашу думку, коментарі.

Нагадаємо, що МТЗ 80 — це модель трактора, виробництво Мінського тракторного заводу (МТЗ) в Білорусі. Трактори цієї серії славляться своєю надійністю та широким використанням у сільському господарстві.

Раніше "Телеграф" писав те, що у Києві у ДТП розбили культову модель Chrysler. Вона вважається найпотужнішим серійним седаном у світі.