Депутат назвала причину, чому українська молодь дивиться російський контент

Читать на русском
Автор
1176
В Україні деякі досі слухають російську музику
В Україні деякі досі слухають російську музику. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Прослуховування ворожої музики дорівнює фінансуванню вбивства своїх земляків

Попри майже два роки з моменту повномасштабного вторгнення Росії до України, деякі українці продовжують вживати ворожий контент та фінансувати військову машину Кремля. Особливо цим займається молодь через протест.

Молоді українці не хочуть бути як усі, а тому протестують та вживають російський контент. Про це народна депутат Софія Федіна повідомила в ефірі NEWSROOM.

Поділ України входить до списку глобальних ризиків 2024 року

"Молодь. Почуття протесту. Ось мені всі кажуть, що має бути українське, а я на зло вам подивлюсь російське", — сказала Федіна.

Нардепка зазначила, що особливо сильно поширюється російський "ширпотрєб" у TikTok та інших соцмережах. Тому слід відмовлятися від ворожого контенту. Не дивитися російських стримерів, не слухати музику та не дивитися серіали та фільми виробництва РФ.

Чому в Україні доступний російський контент

Федіна зізналася, що Україна не спромоглася повністю обмежити доступ до ворожого контенту. Ця проблема є актуальною, тому що достатньо включити проксі і можна слухати російську музику і навіть дивитися їх канали.

"Треба розуміти, що ми не маємо стовідсоткової можливості заборонити московський контент в Україні. Люди включають VPN і в результаті дивляться, що хочуть", ― сказала депутатка.

Раніше "Телеграф" писав, що українці сплатили Росії 10 тисяч FPV-дронів. І це лише за прослуховування ворожої музики.