Безугла йде з "Слуги народу" і вже вилила тонну критики на партію: подробиці

Читать на русском
Автор
3108
Мар’яна Безугла Новина оновлена 07 квітня 2024, 20:46
Мар’яна Безугла

Нардеп каже, що партія перестала розвиватись

Народний депутат Мар’яна Безугла все ж таки виходить з партії "Слуга народу", як і обіцяла ще в середині січня 2024 року.

Як розповіла вона у пості у соціальній мережі Facebook, голова партії Олена Шуляк схвалила її заяву. Причиною такого рішення вона називає те, що у партії "нічого не відбувається".

"У партії не відбувається майже нічого, всі самі по собі, і як голова Олена Шуляк не полірувала б картинку, справі це не допоможе. Тому що це пускати конфетті в обличчя, прикриваючи порожнечу", — написала вона.

Безугла додала, що не вважає "Слугу народу" безнадійною партією, але зазначає, що зараз вона існує за інерцією, а її керівництво розвиватись не надто горить бажанням.

Нагадаємо, питання про зняття Мар’яни Безуглої виникло на тлі низки скандалів через критику військового керівництва України. Вона накинулася на головкому Валерія Залужного і заявила, що той виконує свою роботу неякісно і має залишити посаду.

Через скандали Мар’яну Безуглу вирішили позбавити посади заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Комітет з нацбезпеки своїм рішенням рекомендував відкликати її з посади. Проте голосування кілька разів переносили. В опозиції кажуть, що це пов’язано з тим, що її підтримує голова ОП Андрій Єрмак.