Планує залишити Україну: ще один нардеп-"слуга народу" хоче скласти мандат

Читать на русском
Автор
10179
Нардеп хоче піти з парламенту
Нардеп хоче піти з парламенту. Фото Колаж "Телеграфа"

За законом він має право залишити територію країни як батько п’ятьох дітей

Мажоритарник, "слуга народу" В’ячеслав Медяник планує скласти мандат народного депутата, у Верховній Раді проголосують за його заявою. Причина у серйозних проблемах зі здоров’ям.

Народний обранець планує лікуватись за кордоном. Про це повідомляє видання "Дзеркало тижня", посилаючись на свої джерела.

Як подолати корупцію в оборонці

В’ячеслав Медяник зможе залишити територію країни на законних засадах. Він є батьком п’ятьох дітей, тож виїзд йому не заборонять. Що в нього за хвороба і де він збирається лікуватися – невідомо.

Наразі Медяник є головою підкомітету з питань законодавства про адміністративні правопорушення та охоронну і детективну діяльність Верховної Ради. Він став депутатом у 2019 році. Його обрали від 27 округу Дніпра.

До того, як стати нардепом, Медяник був бізнесменом. Він займався будівельним бізнесом.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Верховній Раді загрожує криза. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про бажання вийти з партії одразу у 17 депутатів. Але їх не відпускають. Інакше парламент не зможе працювати. У Раді вже є історично мінімальна кількість нардепів.

Пізніше своєю думкою щодо цього поділився Микола Тищенко. Колишній "слуга" назвав зрадниками депутатів, які хочуть скласти мандат.