"У нас точно повномасштабна війна?" Запорізький блогер на камеру чіплявся до військових (відео)

Читать на русском
Автор
764
"У нас точно повномасштабна війна?" Запорізький блогер на камеру чіплявся до військових (відео) Новина оновлена 21 квітня 2024, 23:26

У мережі припустили, що незабаром будуть вибачені

У популярному серед українців сервісі TikTok запустили черговий "челендж", суть якого зводиться до того, щоб чіплятися до співробітників ТЦК. Один з таких "блогерів" на такому контенті збирає мільйони переглядів.

Один із таких відеозаписів був оприлюднений користувачем соцмережі під нікнеймом "Треш у поліції", який заявляє, що він колишній поліцейський. Увагу на це звернув полковник ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

"Спільнота ТікТок хайпує, організує челенджі проти військових на "русскам язікє і в кастюмє адідас?" У нас точно повномасштабна війна? Я вже сам заплутався. Я звик до таких термінів щодо мене, як "рупор геноциду", але всі вони постійно в російському сегменті", — зазначив Штефан і припустив, що незабаром з’являться вибачення.

На відеозаписі помітно, що блогер з оператором підійшли до групи співробітників ТЦК на вулиці у Запоріжжі під приводом поговорити, проте військові зазначили, що не згодні говорити про камеру. Військові попросили у чоловіка представитися, але той це робити відмовився, хоча й мусив це зробити.

Далі військовослужбовці звернулися до поліцейських, але ті не відреагували на їхнє прохання. Після цього "блогер" продовжив чіплятися до військових та провокувати їх на конфлікт.

@vsokolove В КОНЦЕ ЭКСКЛЮЗИВ❗️Эти ребята в первом видео были добрее❗️Я уважаю всех людей, особенно в форме, но это перебор❗️ #всяправдаополиции #закон #тцк #хочуврек #police ♬ оригинальный звук - ⬇️👮🏻‍♂️ТРЕШ В ПОЛИЦИИ👮🏻‍♂️

Примітно також і те, що блогер знайшов багато прихильників, які в коментарях до запису підтримали його дії. На його канал підписано понад 50 тисяч людей, а конкретне відео набрало вже понад 2,8 мільйона переглядів.

Як повідомлялося раніше, полтавського блогера Роман Заволока, який відзначився низкою провокацій у бік людей у військовій формі, судитимуть. Очевидно, що свого він досяг, оскільки до лав ЗСУ він не потрапить.