Співачка-запроданка Анна Асті виїхала з Росії разом із чоловіком, а її райдер різко подешевшав

Читать на русском
Автор
779
Анна Асті після вечірки в Івлєєвої втекла з Росії
Анна Асті після вечірки в Івлєєвої втекла з Росії. Фото https://www.instagram.com/anya_asti_fan/

Артистка вирішила перечекати "бурхливі часи"

Співачка Анна Асті, яка остаточно зреклася України і обзавелася російським паспортом, несподівано втекла з РФ після скандальної "голої вечірки", на якій також засвітилася. Артистка разом із чоловіком поїхала "зимувати", і, можливо, повернеться аж у березні.

Про це повідомляють російські телеграм-канали, проте не уточнюють, до якої саме країни поїхала співачка-запроданка. Пишуть лише, що вона із чоловіком Станіславом Юркіним покинула Росію.

За інцидент із вечіркою Івлєєвої поплатилися багато російських зірок, серед яких дісталося і Анні Асті — її райдер сильно подешевшав, як і ціни на корпоративи. Багато виступів, у тому числі новорічні, було скасовано, а великий тур, який планувався на березень, наразі під питанням.

Анна Асті
Фото: https://www.instagram.com/anya_asti_fan/

Куди вирушила Анна Асті, невідомо, проте після зимівлі вона планує повернуться, коли пристрасті по голій вечірці трохи вщухнуть. Великий концерт зірки в Сочі, який планувався на початок 2024 року, поки що перенесли на січень 2025 року, а чи відбудеться тур у березні, поки не зрозуміло.

Анна Асті, Настя Івлєєва
Фото: https://www.instagram.com/anya_asti_fan/

Що стосується райдера Анни Асти на концерти, то її апетити зменшилися — тепер вона просить всього 600 тисяч рублів, з яких 500 тисяч на світло і звук, а на поїсти всього 100 тис на всю команду.

Цінник на приватні виступи також подешевшав. Раніше за виступ на заході Анна Асті просила 10 млн. рублів, а зараз лише 7 млн. рублів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анну Asti, яка втекла в Росію, хочуть вигнати і звідти. У співачки пропонують забрати російське громадянство, яке вона отримала кілька місяців тому.