Куди зник Олег Кензов і чим зараз зайнятий співак

Читать на русском
Автор
1338
Виїхавши з України, Олег Кензов став писати більше пісень. але менше гастролювати
Виїхавши з України, Олег Кензов став писати більше пісень. але менше гастролювати. Фото instagram.com/okenzov_official

Під час війни у Кензова з’явився блок романтичних пісень

На початку війни Олег Кензов перебував в Ірпені, займався гуманітарною допомогою і лише після того, як окупанти були відкинуті від Києва, повернувся до концертної діяльності. Зараз він гастролює Європою і постійно донатить на ЗСУ. При цьому, перебуваючи за кордоном, регулярно пише нові пісні і знімає кліпи. "Телеграф" стали відомі нові подробиці, де саме знаходиться співак і які у нього зміни в особистому житті.

У Кензова нове кохання

Крім того, що у грудні 2023 року він випустив кліп на пісню "Кохання з тобою", він продовжує активно гастролювати Європою. Зокрема, нещодавно він виступав у Німеччині та Болгарії. Але крім цього "Телеграф" дізнався, де, ймовірно, він живе. За береговим пейзажем останнього на цей час кліпу він знаходиться на Кіпрі в Ларнаці. На це вказує зазначена геолокація на деяких знімках виставлених у його Instagram.

Курортний клімат і новий роман дуже сприятливо вплинули на його творчість. Останнім часом він майже щомісяця випускає якусь романтичну пісню та не дороге відео. Щоправда, таких великих переглядів, як було раніше, у нього немає. Вони збирають кілька сотень тисяч, а не десятки мільйонів, як було до війни.

Натомість із цих кліпів та відео, якими він ділиться у себе в Instagram, стало зрозуміло, що у співака з’явилася нова кохана. Вона з’являється практично в кожному кліпі і літає разом з ним на концерти, а також веде машину, коли Олег просто сидить на сусідньому сидінні або п’є чай на кухні в домашній обстановці. Нам вдалося дізнатися, що звати її Медея, а також те, що вона місцева.

Нагадаємо, що артист був тричі одружений. Причому третя у нього з’явилася буквально напередодні війни. 2021 року програмі "Зірковий шлях" він зізнався, що нову його обраницю звуть Даша і вона працює у нього менеджером.

Чому поїхав Кензов

На питання, як вдалося виїхати, Олег каже, що зробив це абсолютно легально. Справді, за час війни виїхало чимало українських артистів, які зрідка чи взагалі не повертаються до України, посилаючись на гастрольні графіки та багато інших причин.

"Телеграф" за своїми джерелами з’ясував, чому співак не переходить на українську та не повертається.

Як розповів нам один із українських радіопродюсерів, ще 2022 року Кензов випустив пісню "RVKINH". Музичні редактори багатьох станцій тут же розмістили її, оскільки всі станції тоді миттєво прибрали з ефіру всі російські треки та виявився дефіцит українських хітів. Однак багато хто, хто слухав тоді радіо за голосом, не ідентифікував Кензова, тим більше, що в ефірах далеко не завжди представляють виконавця пісні. Оскільки ця композиція була написана російською мовою, то у багатьох вона викликала роздратування та композицію прибрали з ефірів.

З цієї причини в Олега зникли в Україні концерти. Він не став перекладати свої головні хіти з російської на українську. Адже саме вони й принесли йому популярність — "Обстановка з кайфу" та "Ракета, бомба, петарда". При цьому пісні українською мовою в нього є й не менше, ніж російською. Однак вони не мають такого величезного попиту.