Тепер офіційний путініст: зрадник Бардаш отримав російське громадянство (фото)

Читать на русском
Автор
Юрій Бардаш похвалився російським паспортом
Юрій Бардаш похвалився російським паспортом. Фото Скриншот з відео

Скандальний продюсер офіційно став громадянином РФ

Одіозний продюсер Юрій Бардаш, який втік у РФ і не раз вирізнявся скандальними заявами про Україну, похвалився, що отримав російське громадянство. Тепер шоумен став офіційним путіністом та зрадником Батьківщини.

У своєму телеграм-каналі Бардаш опублікував фото, де стоїть у приміщенні з портретом Путіна і тримає в руках паспорт громадянина РФ.

бардаш

У коментарях під цим фото російська аудиторія Бардаша почала його вітати. А ось в українському телеграм-просторі зі зрозумілих причин скандального путініста жорстко захейтіли.

бардаш отримав російське громадянство

Зазначимо, що Юрій Бардаш народився та виріс в Алчевську, який з 2014 року окупований Росією. Свого часу він продюсував кілька музичних проектів, серед яких Quest Pistols, "Гриби", Wellboy, "Нерви" та інші.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України Юрій Бардаш втік до Москви, звідки неодноразово робив скандальні заяви про Україну, і продовжує це робити у своєму телеграм-каналі.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник гурт Quest Pistols, який колись продюсував Юрій Бардаш. Чим займаються учасники колективу зараз.