"Ми виживаємо": Антон Лірник несподівано "сплив" у Туреччині та розповів "Телеграфу", чим він займається

Читать на русском
Автор
2980
Антон Лірник орендував у Туреччині концертний зал Новина оновлена 27 січня 2024, 12:28
Антон Лірник орендував у Туреччині концертний зал. Фото instagram.com/lirnik

Живе в Анталії та донатить на ЗСУ

Популярний комік, телеведучий та сценарист Антон Лірник живе зараз у Туреччині. Однак тих заробітків, які в нього були раніше, вже немає. Про це він написав "Телеграфу". Нагадаємо, що свого часу він був одним із резидентів українського та російського шоу Comedy club, а потім сценаристом популярних російсько-українських серіалів та телеведучим.

За словами шоумена, він зараз живе в Анталії і орендує маленьку концертну залу в якій проходять виступи стендаперів з України, Білорусі та Росії. Крім цього, він і сам виступає з гумористичними монологами і навіть поїхав до невеликого туру деякими країнами Європи та СНД. Ось тільки це зовсім не ті гроші, що були раніше.

"Чесно кажучи, стендап тут не приносить багато грошей. Але якщо твоя професія – комік, то що ти ще робитимеш? Тут наші люди заробляють, хто скільки може, відсилають родичам в Україну, донатять на ЗСУ, до того ж допомагають нормально жити українцям дітям з дитячих будинків, яких евакуювали до Анталії. Ми виживаємо та допомагаємо вижити один одному", — написав нам Антон Лірник.