Сопонару, Гвоздьова, Трінчер та інші зірки, які зробили пластику грудей і не приховують цього (фото до і після)

Читать на русском
Автор
1332
Деякі артистки зробили пластику зовсім недавно
Деякі артистки зробили пластику зовсім недавно. Фото Колаж "Телеграф"

Як змінилися знаменитості після пластики

Публічна діяльність та підвищена увага до особистості змушують зірок йти на різні експерименти із зовнішністю, іноді й дуже радикальні. Так, деякі українські артистки наважилися на пластику грудей, хоч і стверджують, що не заради хайпу, а просто для себе та своєї впевненості та жіночності.

"Телеграф" порівняв, як виглядали зірки до та після пластики грудей та пропонує читачам дізнатися про них докладніше.

Хореограф Ілона Гвоздьова

Відома хореограф та багаторазова учасниця шоу "Танці із зірками" Ілона Гвоздьова зробила пластику зовсім недавно — у жовтні 2023 року. За словами танцівниці, її перестав влаштовувати вигляд грудей після народження двох дітей та грудного вигодовування. До речі, Ілону багато хейтили в соцмережі за її груди, а точніше за їх практичну відсутність.

Ілона Гвоздьова
Так Ілона Гвоздьова виглядала до пластики

За словами Гвоздьової, її чоловік Іван Хом’ячук спочатку був проти пластики, проте потім сказав, що якщо вона буде від цього щаслива, то нехай робить. А вона таки щаслива, навіть розплакалася трохи після операції. Як розповіла Ілона в інтерв’ю Славі Дьоміну, вона давно мріяла про збільшення грудей та відкладала на нього гроші. До речі, про вартість операції танцівниця також розповіла, наголосивши, що це від 3 до 5 тисяч євро.

Тепер же у своєму Instagram Ілона Гвоздьова активно демонструє свій новий бюст, викладаючи фото та відео у відповідному вбранні.

Ілона Гвоздьова
А так виглядає зараз
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова зробила пластику грудей у жовтні 2023 року

Актриса Ірина Сопонару

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару дуже іронічно ставилася до своїх грудей. Кілька років тому в "Лізі Сміху" навіть був комічний номер, у якому обіграли маленькі груди Іри.

За словами артистки, довгий час їй подобався такий тип жінок, без форм та вигинів. Однак після 35 років її погляд на жіночність та красу змінився, тому вона наважилася на пластику грудей.

"Я прожила 35 років з маленькими грудьми, тепер хочу решту життя прожити із середніми грудьми", — пояснила Сопонару своє рішення в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Ірина Сопонару
Так Ірина Сопонару виглядала до пластики

Тепер 37-річна зірка активно демонструє пружні форми у соцмережі та не ховає свій новий розмір під закритими вбраннями.

До речі, Ірина Сопонару прихильниця та інших косметичних втручань та "уколів краси", які допомагають їй зберігати молодість. Це дуже чітко видно по її губах та формі обличчя.

Ірина Сопонару, пластика грудей
А так виглядає тепер

Співачка Анна Трінчер

Одна з наймолодших власниць силіконових грудей в українському шоу-бізнесі Анна Трінчер. Дівчина пішла на операцію у 20 років і активно розповідала про підготовку та саму операцію в соцмережі Instagram. Можна сказати, що блогерка та співачка зробила зі своєї пластики справжнє шоу, відповідала на запитання шанувальників, показувала себе у лікарні перед операцією та одразу після неї.

Анна Трінчер
Так Анна Трінчер виглядала до пластичної операції

За словами Анни Трінчер, операція коштувала їй дорожче, ніж середня ціна в цьому сегменті — 6 тисяч доларів. Однак, це тому, що вона обрала найкращу клініку та фахівців, щоб уникнути ризиків для здоров’я.

Весь час на шляху до нових грудей Анну Трінчер підтримував її чоловік-блогер Олександр Волошин, з яким вона нещодавно розлучилася.

Після пластики співачка, звичайно ж, почала активно демонструвати декольте в соцмережах, позуючи у відкритих спокусливих вбраннях.

Анна Трінчер
А так виглядає Аня після операції

Блогерка Саша Бо

Блогерка-мільйонниця Саша Бо, яка нещодавно народила третю дитину довго роздумувала перед тим, як збільшити груди. За словами дівчини, її натуральні груди сильно втратили форму після народження та грудного вигодовування двох синів. Саме це спричинило таке рішення, до якого вона йшла цілий рік.

Саша Бо
Так Саша Бо виглядала до мамопластики

Зате після пластики Саша Бо, як і інші зірки, не соромиться позувати у білизні та відвертих вбраннях.

До речі, груди – це не єдине хірургічне втручання. Саша Бо також робила пластичну операцію на обличчі, щоби підкоригувати форму губ.

Саша Бо
Тепер Саша Бо виглядає так

Співачка Слава Камінська

Ексцентрична та яскрава співачка Слава Камінська, колишній чоловік якої пластичний хірург Едгар Камінський, одна з тих, хто почав змінювати свою зовнішність на початку артистичної кар’єри.

Слава Камінська
Зовнішність Слави Камінської на початку кар’єри

Слава не приховує, що робила пластику грудей, а також перекроїла своє обличчя – у неї новий ніс та губи. Навіть тепер, живучи за кордоном, артистка приїжджає в Україну до своїх косметологів на процедури, щоби зберігати свій зовнішній вигляд у належному стані.

Слава Камінська
А тепер Камінська виглядає так

Раніше "Телеграф" розповідав про топ-5 знаменитих українок, які не поспішають до вінця. Найзавидніші нареченої українського шоу-бізнесу.