Королева Іспанії показала, як стильно носити пальто верблюжого кольору у 51 рік (свіжі фото)

Читать на русском
Автор
Королева Летиція відома своїми модними виходами
Королева Летиція відома своїми модними виходами. Фото Getty Images

Летиція вкотре викликала фурор елегантним образом

Дружина короля Іспанії Філіпа VI, колишня журналістка та телеведуча Летиція Ортіс не припиняє стильних виходів у світ. Зовсім нещодавно 51-річна королева-консорт вразила шанувальників аутфітом у картатому жакеті, а зараз викликала фурор елегантним образом у трендовому пальті.

Сьогодні, 29 січня, знаменитість приїхала на церемонію вручення Національної премії інвалідам 2024, яка відбулася у королівському палаці у місті Аранхуес. Цей палац є однією з офіційних резиденцій королівської родини Іспанії та відкритий для відвідування.

На захід Летиція віддала перевагу надіти пальто довжини міді верблюжого кольору. Європейський монарх тепло закуталася у стильний верхній одяг, прикрашений лацканами та поясом із вузлом.

Свій розкішний лук дружина 55-річного короля Філіпа VI доповнила брендовою сумкою від Carolina Herrera та майже невидимими туфлями на підборах тілесного кольору. Сяючі тіні та помада ніжного рожевого відтінку підкреслювали природні риси жінки.

королева летиція у пальто
Летиція із брендовою сумкою від Carolina Herrera. Фото: Getty Images

Увійшовши до палацу, Летиція зняла пальто. Серед гостей церемонії вона з’явилася у довгій сукні на запах блідо-блакитного кольору. На королеві було мінімум прикрас: золоті сережки та мінімалістична обручка на лівій руці.

королева летиція у сукні
Фото: Getty Images

Зазначимо, що Летиція є шанувальницею модного бренду Carolina Herrera. Цими днями королева Іспанії у стильному дизайнерському костюмі відвідала тур талантів.