Леся Нікітюк знову возз'єдналась з Сергієм Притулою (відео)

Читать на русском
Автор
663
Сергій Притула і Леся Нікітюк - найкращий тандем Новина оновлена 28 січня 2024, 10:41
Сергій Притула і Леся Нікітюк - найкращий тандем. Фото instagram.com/lesia_nikituk

Ведучий та волонтер повернувся на знімальний майданчик

Українська ведуча Леся Нікітюк потішила своїх шанувальників, поділившись неочікуваним відео зі своїм колишнім співведучим популярного шоу "Хто зверху?" та відомим волонтером.

В суботу, 27 січня, зірка виклала в Інстаграмі відео, від якого українців поглинула ностальгія за мирним життям. Нічого не підозрюючи, Леся Нікітюк зустріла на знімальному майданчику Сергія Притулу.

"Притула повернувся на знімальний майданчик!! А якщо чесно, просто прийшов провідати", — написала ведуча у соцмережі.

Нагадаємо, що Нікітюк і Притула у минулому здобули популярність як тандем, розважаючи українців в телевізійному шоу на "Нового каналі". З початком повномасштабного вторгнення Притула прийняв рішення завершити кар'єру телеведучого розважальних проєктів.

Після перегляду шанувальники відписали, що ця зіркова пара була найкращим дуетом ведучих програми "Хто зверху?". Українці навіть зазначили, що прояв дружніх стосунків Притули і Нікітюк змусив їх поринути у спогади про мирне життя, яке стало на паузу після 24 лютого 2022 року.

  • "Найкращий тандем ведучих, просто неперевершені!"
  • "Сергій Притула і Леся Нікітюк в тандемі. Це найкращі ведучі"
  • "Леся Нікітюк і Притула найкращі ведучі, яких я тільки знаю. Така гармонія між ними. Словами не передати"
  • "Як же дістала ця війна… Ці двоє навіюють спогади про мирно життя"

У червні 2023 року стало відомо, що замість Сергія Притули вести "Хто зверху?" буде український блогер, актор, зірка серіалу "Київ вдень та вночі" Богдан Шелудяк, відомий як Богдан Буше. Перший випуск 12 сезону шоу відбувся 14 вересня минулого року.