"Досі одружені": Слава Дьомін ніжно звернувся до "колишньої" дружини через соцмережу (фото)

Читать на русском
Автор
Слава Дьомін показав свою дружину
Слава Дьомін показав свою дружину. Фото https://www.instagram.com/slavademin_official/

Радіоведучий здивував фактом про особисте життя

Популярний український радіоведучий на "Люкс ФМ" та інтерв’юер Слава Дьомін, який привів свою 92-річну бабусю на концерт Полякової, розкрив несподівану подробицю про своє особисте життя. Як виявилося, ведучий досі офіційно одружений.

У своєму Instagram Слава Дьомін опублікував миле фото Ксенії Міщенко, з якою перебуває в офіційному шлюбі, хоча кілька років тому вони розійшлися. У своєму посту радіоведучий ніжно привітав колишню з днем народження.

"У моєї дружини сьогодні День народження! У колишньої дружини... Ну як колишньої... Ми розійшлися, але досі одружені... Ну коротше... Ксю! Ти така кльова! Квіточка, яка щодня стає ще красивішою. А твоя доброта і мудрість – це окрема тема. Люблю тебе. З Днюшкою", — чуттєво написав Дьомін, звертаючись до дружини.

Варто зазначити, що у шлюбі Дьоміна та Міщенко народився син Влад, який уже підліток. І хоча пара начебто розійшлася ще 2021 року, схоже, вони так і не оформили розлучення офіційно.

Слава Дьомін завжди дуже тепло відгукується про свою "колишню дружину", вони продовжують спілкуватися та підтримувати теплі стосунки, хоч і не живуть разом. Також вони разом виховують сина, якого радіоведучий часто показує шанувальникам в Instagram, та намагається проводити з ним багато часу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Слава Дьомін спробував "виправдати" Брежнєву, якій приписують заробляння кривавих рублів в РФ. Дьомін заступився за Брежнєву, яка після випуску україномовної пісні отримала масу критики.