"Не хочу народжувати": відома блогерка Раміна Есхакзай заговорила про всиновлення

Читать на русском
Автор
Блогерка Раміна Есхакзай думає про всиновлення
Блогерка Раміна Есхакзай думає про всиновлення. Фото instagram.com/raminalalala

Блогерка зізналась, що мати своїх дітей вона не бажає

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай, яка наразі не перебуває у стосунках після розставання з адвокатом Євгеном Проніним, розповіла, що думає про народження дітей.

У новому подкасті з Олександром Волошиним Раміна заявила, що не бажає мати своїх дітей, втім готова пройти через процес всиновлення. Також 31-річна зірка не хотіла б витрачати час на пелюшки, а прийняти до себе дитину постарше — у віці 5-6 років.

"Не хочу народжувати дітей. Але я готова всиновити дитину старшу, 5-6 років. Я не вважаю, що мої гени кращі за інших, всі діти однакові. Якщо я почну стосунки з людиною, у якої є дитина, для мене це теж добре", — поділилась блогерка.

Нагадаємо, що у стосунках з Романом Проніними Раміна Есхакзай була п'ять років і навіть були заручені. Однак, на жаль, весіллю не судилося відбутися. Причиною розриву, за словами чоловіка, стала різниця у деяких поглядах на цінності.

Раніше "Телеграф" писав, що торік пройшли через процес усиновлення зіркове подружжя Мірошниченків. Телеведучий Тімур разом з дружиною Інною прийняли у сім'ю хлопчика з житомирського дитбудинку, і назвали його Марселем. Пара вже виховує двох неповнолітніх дітей — доньку Мію та сина Марка.