"Паузи вже немає": Олена Кравець відповіла, чи побачать її глядачі у "Кварталі 95" (відео)

Читать на русском
Автор
Олена Кравець зізналася, що сумує за "Кварталом 95"
Олена Кравець зізналася, що сумує за "Кварталом 95". Фото https://www.instagram.com/lennykravets/

Актриса поділилася своїми думками про повернення до "Кварталу 95"

Популярна українська акторка та телеведуча Олена Кравець, яка багато років працювала на сцені "Квартал 95", поділилася думками, чи можливе її повернення до студії. Як відомо, у 2022 році актриса пішла зі студії "Квартал 95" та почала працювати самостійно у програмі "Тихий вечір". Однак цей проект зі скандалом закрився.

Наразі, як зізналася Олена Кравець в інтерв’ю ТСН, вона офіційно безробітна. Але й про повернення до "Кварталу 95" поки не думає, чи то пак ще не покликали. Але вона, як стверждує, звідти пішла, це не була пауза в роботі.

"Паузи вже немає. Я пішла. Ось як почався "Тихий вечір" восени 2022 року, і ось я пішла. Я зрозуміла, що не можу і там, і там, мене вже тягнуло на свою дорогу, на самостійну. На якусь таку, що я сама собі прокладаю, мені вже цього хотілося. Ми не грюкали дверима, як то кажуть. Тому, це не пауза — я просто пішла», — розповіла Олена Кравець.

Актриса зізналася, що час від часу підтримує зв’язок із колегами-кварталівцями, але не дуже часто. При цьому не сказала, кликали її назад до "Кварталу 95" після закриття "Тихого вечора", чи ні.

Також Олена Кравець зізналася, що вона сумує за "Кварталом", якого вже не повернеш, який був ще до 2014 року. Той час актриса називає "золотою порою", коли було багато планів, проектів, розвитку.

Олена Кравець, Володимир Зеленський, Квартал 95

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олена Кравець відверто розповіла про стосунки із родиною Зеленських. За словами актриси, вона іноді пише президенту смс-ки.