Зендая "засяяла" в золотому вбранні від Louis Vuitton на червоній доріжці з Тімоті Шаламе в Givenchy на прем’єрі фільму "Дюна" (фото)

Читать на русском
Автор
Екранна пара виглядала ефектно
Екранна пара виглядала ефектно. Фото Getty Images

Зендая вражає ефектними образами

Зендая часто обирає екстравагантні вбрання для світських заходів. Цього разу знову всі погляди були прикуті до неї. Для прем’єри фільму, де вона зіграла головну роль, вона обрала яскравий золотий костюм.

Вчора, 12 лютого, відбулася прем’єра фільму "Дюна. Частина друга" у французькому місті Париж. Зірка позувала разом зі своїм екранним коханим Тімоті Шаламе у незвичайному образі.

Для цієї Події Зендая обрала золотий костюм, що складався з топа з широким акцентним коміром і довгої спідниці в тон. Такий костюм підкреслив струнку талію акторки. Доповнила образ зірка золотими сережками і браслетом від Bulgari з діамантів і смарагдів. Прикраси вартували понад 250 тис. доларів. Цікава трендова зачіска зробила образ ефектним, а макіяж в золотистих тонах ідеально його завершив.

Зендая
Зендая вразила ефектним образом. Фото: Getty Images
Акторка Зендая
Зендая прикула до себе всі погляди. Фото: Getty Images

Тімоті Шаламе обрав класичний костюм від Givenchy чорного кольору і лаковані туфлі в тон. Цікавішим образ зробила яскрава сорочка різних кольорів. Завершив свій лук актор годинником від Cartier Tank Cintrée і каблучкою з білого золота. Актор виглядав ефектно.

Тімоті Шаламе
Тімоті Шаламе, як завжди, стильний. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" ділився кращими фільмами з Тімоті Шаламе. Обов’язково перегляньте ці кінострічки.