65-річна Мадонна на концерті впала зі стільця та не розгубилася (відео)

Читать на русском
Автор
512
Мадонна на сцені - це вибух
Мадонна на сцені - це вибух. Фото instagram.com/madonna

Майстерність та впевненість зірки викликає у публіки лише захват

Американська попспівачка Мадонна, яка нещодавно вразила фанатів зухвалим луком, під час одного зі своїх концертів разом з танцівником потрапила у курйозну ситуацію. Вона гепнулася зі стільця, проте одразу блискуче зімпровізувала, продовжуючи виступати так, наче нічого не відбулося.

Неприємність трапилася під час шоу в рамках гастрольного туру "Celebration" та потрапила у об'єктив камер. 65-річна Мадонна виконувала пісню "Open Your Heart".

Мадонна під час виступу впала

Вона мала сидіти на стільці, який під час виконання мав тягнути по сцені один із танцівників. Але він був на високих підборах, тому ситуація вийшла з-під контролю, артисти втратили рівновагу та впали на сцену.

Мадонна не розгубилася, а продовжила співати, а оператор допоміг зірці піднятися. Зірка лише віджартувалася. Згодом вона пересіла на інший стілець та продовжила видовищний концерт. Майстерність та впевненість Мадонни викликали лише захват. У Мережі шанувальники наголосили, що "вона до біса професіонал".

Раніше "Телеграф" писав, що Мадонна на сцені поцілувала молоду співачку. Домініканська реперка була спеціально запрошеною гостею на концерт Мадонни.