Енн Гетевей з кокетливим чубчиком захопила свіжим виглядом на кінопремії в Каліфорнії (фото)

Читать на русском
Автор
Енн Гетевей підкреслила фігуру елегантним комбінезоном
Енн Гетевей підкреслила фігуру елегантним комбінезоном. Фото Getty Images

Голлівудська красуня вигуляла стильний образ

Іменита голлівудська зірка Енн Гетевей, яка прославилася роллю в культовому фільмі "Диявол носить Прада" та зіграла в десятках інших картин, днями засвітилася на Тижні моди в Мілані. Тепер красуня з’явилася на кінопремії Film Independent Spirit Awards 2024 і захопила всіх незвичайним образом.

Як відомо, Film Independent Spirit Awards 2024 — це щорічна премія, яка відзначає найкращі незалежні фільми та телевізійні серіали. На урочисту церемонію нагородження у Каліфорнії Енн Гетевей прибула у стильному блискучому образі.

Перед камерами 41-річна акторка дефілювала у світлому блискучому комбінезоні, який підкреслив ідеальну фігуру і зробив зірку візуально вищою та стрункішою. При цьому стрункі ніжки були приховані за широкими штанинами комбінезону.

Енн Гетевей
Фото: Getty Images

Свій образ Енн Гетевей доповнила акуратною білою сумочкою та модними сонцезахисними окулярами у білій оправі. Її волосся було розпущене і на свіжих фото можна помітити, що в актриси з’явився кокетливий чубчик, яка робить її ще молодшою.

Енн Гетевей актриса
Фото: Getty Images

Судячи зі знімків із церемонії Енн Гетевей чудово провела час, вона багато спілкувалася з колегами та мило позувала фоторепортерам на червоній доріжці.

Енн Гетевей стиль
Фото: Getty Images
Енн Гетевей колеги
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що 41-річна Енн Гетевей у яскраво-синій сукні зачарувала елегантним образом на кінопремії. Зірка побувала на 30th Annual Screen Actors Guild Awards, яка проходила у Лос-Анджелесі.