Співачка LP, яка виступала з українським прапором, похвалилася подарунком від росіян: подробиці скандалу (відео)

Читать на русском
Автор
LP оскандалилася відео з подарунком від російських шанувальників Новина оновлена 27 лютого 2024, 14:55
LP оскандалилася відео з подарунком від російських шанувальників. Фото Колаж "Телеграфу"

Популярна співачка LP потрапила у скандал

Популярна американська співачка Лаура Перголіцці, відома як LP, яка любить носити українські вишиванки і неодноразово виступала в Україні до початку повномасштабної війни, оскандалилася в мережі. Як виявилось, виконавиця хіта "Lost on You" вирішила похвалитися користувачам, що отримала подарунок від російських фанатів. Проте українці у коментарях під відео не стали мовчати.

У своєму Instagram Лаура Перголіцці опублікувала відео, в якому красується перед камерою в худі з триколором і дякує російським фанатам за цей подарунок.

Після того, як у коментарях LP знатно прилетіло від українців, вона видалила відео із триколором. І опублікувала у сторіс нове, в якому не вибачилася, а просто сказала, що любить своїх фанатів у всьому світі.

Треба сказати, що раніше LP неодноразово виходила на сцену своїх європейських концертів з українським прапором, який їй вручали українські біженці після початку повномасштабної війни в Україні. Так, наприклад, у 2022 році у Варшаві Лаура Перголіцці залишила на одному з прапорів автограф і напис: "I love you Ukraine. You brave beautiful people".

Співачка LP, LP, скандал

Раніше "Телеграф" розповідав, що в України на "Євробаченні 2024" року раптово з’явився конкурент із Хорватії. 28-річний Марк Перишич, відомий як Baby Lasagna, поїде представляти свою країну до Швеції і на нього вже роблять великі ставки.