Анастасія Приходько вперше прокоментувала трагедію на своєму концерті у Трускавці (відео)

Читать на русском
Автор
905
Анастасія Приходько звернулась до фанів у тяжкий час Новина оновлена 28 березня 2024, 15:29
Анастасія Приходько звернулась до фанів у тяжкий час. Фото instagram.com/prykhodko_official

Помер концертний директор Григорій Красницький наприкінці виступу артистки

Відома українська співачка Анастасія Приходько вперше прокоментувала смерть свого концертного менеджера Григорія Красницького, яка сталася 25 березня під час концерту артистки у місті Трускавці.

Зірка записала коротке відеозвернення до шанувальників і виклала його у Фейсбук. Приходько розповіла, що поховання чоловіка відбулося в середу, 27 березня.

За її словами, помер Красницький не на початку, а майже в самому кінці концертної програми. "Ми не доспівали в кінці. 3 пісні, державний гімн України, а потім виходили на біс. Йому раптово стало зле… На очах у всіх глядачів, дійсно посеред зали йому стало зле", — розповіла співачка.

Приходько повідомила, що помер її концертний менеджер через обширний інфаркт. Також вона подякувала одному з найкращих реаніматологів Києва, яки був на місці.

"Він намагався зробити все від себе залежне понад 40 хвилин. Він качав серце, коли ми чекали швидку, яка була тільки одна в місті, I те вона знаходилася в Дрогобичі. Ми 40 хвилин чекали на швидку… Але в кареті швидкої він помер", — заявила артистка. Вона запевнила, що її тур буде продовжуватись.

"Таких людей в шоубізнесі немає, і не знаю, чи буде. Він віддано працював, більш за все любив свою роботу і він просто жив проєктом "Анастасія Приходько", — поділилась виконавиця.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Наталія Могилевська зупинила концерт після обстрілу окупантів. Співачка попрямувала до будинку, у який поцілила ракета, аби допомогти людям.