"Хайп на помсті": Полякова вперше відреагувала на "п'яно-наркотичні" заяви Міцкевича про таємний роман (відео)

Читать на русском
Автор
1737
Оля Полякова та Влад Міцкевич були ведучими кулінарного шоу Новина оновлена 31 березня 2024, 20:58
Оля Полякова та Влад Міцкевич були ведучими кулінарного шоу. Фото informator.ua

Артистка також прокоментувала доволі не дружні поцілунки з зіркою "МастерШефу"

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала на закиди свого колишнього друга, відомого кулінара і зірки шоу "МастерШеф" Владислава Міцкевича. Днями чоловік відверто розповідав про те, що мав романтичні стосунки з одруженою артисткою, а також поділився фото, на яких пара цілується.

На своїй сторінці в Інстаграм Полякова записувала відео-гадання зі своєю старшою дочкою Марією, де висвітлила неприємні моменти співпраці з Міцкевичем. Чоловік вже сам відхрестився від своїх слів і попросив вибачення у своїх фоловерів за неадекватну поведінку. Втім, артистка зазначила, що "осадочок остався", адже пара певний час співпрацювала та встигла обрости дружніми зв'язками.

"Сильно я вам тут багато не скажу, бо сам автор цих полуночних п'яно-наркотичних сторіс вже на все відповів… Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, не вийшла дружба… Все те, через що я жалкую, це тільки що я зразу не зрозуміла, з якою людиною я маю справу… Ми працювали, він був у мене вдома. Навіть ті фото, які він розмістив, були зняті в мене на заїмці і в мене в бані. Ця людина дружила з моєю сім'єю, розумієте?", — розповіла 45-річна зірка.

Співачка додала, що Влад Міцкевич був звільнений через алкоголь і наркотичні препарати, а також через шантаж, повязаний з фінансами: "Він працював у мене, він був звільнений, він требував гроші, він шантажував нас, а потім він зробив те, що він зробив… Це не перший раз, коли люди поводяться таким чином, користуються моїм іменем, хайпують на моєму імені", — підкреслила Полякова.

Щодо світлин, які кулінар виклав у публічний простір, на яких зірки цілуються, то виконавиці назвала їх "дружніми". "У мене дуже багато таких фоток з друзями, то правда", — підсумувала артистка.

оля полякова влад міцкевич

Нагадаємо, що Влад Міцкевич був фіналістом "Битви сезонів 2022" кулінарного проєкту "МастерШеф", але переможцем став кухар Олександр Цвігун. Сам він ще співає та веде блог у соціальних мережах.

Оля Полякова офіціно знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським вже понад 19 років. Разом вони виховують двох дочок: Алісу та Марію. Як на "злив" Міцкевича відреагував сам чоловік співачки, Полякова не розповіла.