Влада України починає боротьбу з Telegram. Вони її не виграють, але нерви попсують - Борислав Береза

Читать на русском
Автор
3972
Telegram
Telegram

Екснардеп Борислав Береза розповів, що думає про спроби заблокувати Telegram в Україні

Дві новини, які натякають на те, що влада починає боротьбу з телеграмом. Боротьбу, яку їй не виграти, але нерви попортить.

1. Керівник Головного управління радіоелектронної боротьби та кібербезпеки Генерального штабу ЗСУ полковник Іван Павленко радить українцям не користуватися соцмережею Телеграм.

- Я вам скажу відверто: в телефоні не повинно бути нічого, крім телефонної книги, — заявив він.

2. Представник ГУР Міноборони Юсов визнав, що Telegram містить низку загроз для безпеки України, і потрібно шукати варіанти розв'язання цієї проблеми

Що на це можна сказати? Загрози можна знайти будь-якій програмі чи аплікації. Наприклад, в тій самій Дії. І є ті, хто вважає, що ру*ня може отримувати якусь інформацію через телеграм, що не заважає мати в телезі офіційні акаунти всіх від президента до Голови ГУР МО Буданова. Але тут інше. Телеграм став альтернативою офіційним новинам, в яких рожеві поні гадять веселками. На Єдиному телемарафоні немає корупції, хабарництва, ганьби слуг та провалів влади. Там немає проблем та втрат на фронті. Там є слуги, представники ОП, ОПЗЖ та лояльні Банковій голови. Вважаю, що саме тому в Офісі президента і хочуть взяти під контроль телеграм або взагалі поставити його поза законом. До речі, саме Зеленський та його команда почала комунікації через телеграм і зробили його таким популярним в Україні. А зараз він їх лякає, тому це альтернатива їх Єдиному телемарафону.

А тим, хто пропонує, щоб на телефоні була лише телефонна книга, то раджу їм провести додому лінію і встановити кнопочний телефон. А краще дисковий. І телефону книгу покласти поряд. Паперову.

Джерело: пост Берези в Telegram

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.