Усика "відправляють на пенсію" після бою з Ф’юрі

Читать на русском
Автор
515
Боксери на двох володіють усіма поясами в надважкій вазі
Боксери на двох володіють усіма поясами в надважкій вазі. Фото twitter.com/trboxing

Поєдинок відбудеться 18 травня

До бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, в якій зійдуться українець Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі, залишається кілька місяців. На думку зіркового боксера Пола Маліньяджі, цей поєдинок може стати останнім у кар’єрі нашого співвітчизника.

Як заявив колишній чемпіон світу в інтерв’ю Pro Box TV, у цьому протистоянні перемогу здобуде Ф’юрі. Після цього, впевнений Маліньяджі, Усик вирішить завершити професійні виступи.

"Олександр Усик програє Ф'юрі та завершить кар'єру у травні. Він піде з боксу раніше, ніж Терренс Кроуфорд. Він чудовий боксер і серйозний хлопець. Але я думаю, він зрозуміє, що в нього більше немає мотивації у надважкій вазі. Ф'юрі занадто сильний для нього", — заявив він.

Нагадаємо, що Усик володіє поясами за версіями WBA, WBO та IBF, у той час як Ф’юрі є чемпіоном світу за версією WBC. Їхнє очне протистояння пройде 18 травня в Саудівській Аравії. Спочатку бій мали провести 17 лютого, але незадовго до події британець отримав травму.

Раніше "Телеграф" писав про те, хто може стати наступним суперником Усика. Також ми повідомляли, як у команді українця поставилися до перенесення бою з Ф’юрі.