Обійшов Роналду та Мессі разом узятих: названо найбагатшого футболіста світу

Читать на русском
Автор
1212
Свого часу він грав в Англії та Португалії
Свого часу він грав в Англії та Португалії

25-річний гравець не зміг проявити себе у Європі

Зіркові футболісти Кріштіану Роналду з "Аль-Насра" та Ліонель Мессі з "Інтер Майамі" не є найбагатшими футболістами планети. Їх перевершив скромний Фаїк Болкіах із Брунея.

Як пише The Sun, саме він є найбагатшим футболістом сучасності. До того ж йому навіть не довелося заробляти гроші своєю грою.

За даними журналістів, футболіст скромної команди "Чонбурі" родом із дуже багатої родини. Його батько — султан Брунея і вважається одним із найбагатших монархів планети.

На даний момент статки Болкіаха оцінюються в 16 мільярдів фунтів стерлінгів. Ця сума в 12 разів більша, ніж та, яку за свою кар’єру заробили Мессі та Роналду разом узяті.

У свій час Болкіах пробував свої сили в англійських командах. Він виступав у молодіжних складах "Челсі", "Арсеналу", "Лестера" та "Саутгемптона", проте там у нього не склалося і він вирушив підкорювати чемпіонат Таїланду.

Для довідки. Фаїк Болкіах народився 1998 року в Лос-Анджелесі, США. З 2016 по 2018 рік він виступав у складі збірної Брунея, але провів лише шість матчів, в яких забив один гол. Перед переїздом до Таїланду Болкіах спробував свої сили в чемпіонаті Португалії у складі "Марітіму", проте жодного матчу за першу команду так і не провів.

Раніше "Телеграф" писав про те, що португалець Кріштіану Роналду відзначився дивною витівкою під час товариського турніру.