Роналду пройшовся по "Золотому м’ячу" і FIFA через перемоги Мессі

Читать на русском
Автор
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду. Фото instagram.com/cristiano

Португалець розкритикував головні індивідуальні нагороди у світі футболу

Форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду розкритикував премію "Золотий м’яч" і The Best FIFA Football Awards після того, як нагороди дісталися форварду "Інтера" Маямі Ліонелю Мессі. Аргентинець отримав нагороди у жовтні 2023 року та у січні 2024 року відповідно.

Відповідний коментар Роналду наводить The NassrZone. За словами КріРо, через останні перемоги Мессі ці нагороди втрачають свій авторитет.

– Останнім часом точаться суперечки про "Золотий м’яч" та нагороду The Best. А що ви думаєте?

– Я думаю, що ці нагороди певною мірою втрачають свій авторитет. Ми маємо аналізувати весь сезон. Це не означає, що Мессі не заслужив на приз. Чи Голанд, чи Мбаппе.

Просто я більше не вірю в ці нагороди й не тому, що я виграв Globe Soccer Awards. Це факт, існують цифри, і вони не брешуть. Вони не можуть відібрати у мене приз [кращому бомбардиру світу], тому що він справжній. І це робить мене щасливішим, бо цифри підтверджують факти.

Напередодні Роналду виграв три нагороди Globe Soccer Awards. Кріштіану був визнаний найкращим гравцем року на Близькому Сході, найкращим бомбардиром світу, а також став найулюбленішим футболістом серед уболівальників.

Раніше повідомлялося, що Мессі зрівнявся з Девідом Бекхемом за голами зі стандартів. Нагадаємо, напередодні Ліонель підписав футболку для головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.