У Києві зафарбували графіті скандально відомої дівчини Гринкевича Соні Морозюк (фото)

Читать на русском
Автор
1866
Мурал зафарбували Новина оновлена 22 січня 2024, 07:18
Мурал зафарбували. Фото Громадське радіо

Молода художниця зіткнулася з хейтом та засудженням з боку громадськості

У Києві на Подолі комунальники зафарбували графіті української художниці Соні Морозюк, яка опинилася у центрі корупційного скандалу довкола її вже колишнього нареченого Романа Гринкевича. Стіну повністю "закатали" сірою фарбою і від мурала не залишилося жодного сліду.

Творчість Морозюк зараз перебуває під пильною увагою та викликає негативні емоції у людей. З огляду на це Подільська районна адміністрація ухвалила рішення про ліквідацію муралу, повідомляє "Громадське радіо".

Графіті Соні Морозюк було створено у співпраці з проектом "Голос країни" та партнером SHAKE ZERO. Мурал з’явився на стіні однієї з будівель, що розташована у Подільському районі столиці на Андріївському узвозі.

Цей мурал, за задумом авторів, мав мотивувати українців продовжувати жити під час війни та вірити у краще.

Так виглядало графіті на Андріївському узвозі

Після того, як родина екс-коханого Соні Морозюк Романа Гринкевича потрапила до гучного корупційного скандалу, на творчість дівчини звернули пильну увагу активісти.

Днями невідомі поверх її мурала написали синьою фарбою фразу "Поверни вкрадене".

Після цього Подільська районна адміністрація вирішила повністю зафарбувати графіті сірою однотонною фарбою.

Активісти написали на муралі послання для Соні
Мурал зафарбували комунальники

Тим часом Соня Морозюк повідомила, що вона розлучилася зі своїм нареченим-корупціонером Романом Гринкевичем, якому слідчі ГБР повідомили про підозру. Українці бурхливо відреагували на заяву Соні Морозюк про розрив із Гринкевичем — дівчину обсипали жартами, звинуваченнями та критикою.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в мережі бурхливо відреагували на одкровення Соні Морозюк про її незвичайні сексуальні здібності. Дівчина без сорому розповіла в інтерв'ю про свої "вміння".