Їхав до Києва: прикордонники затримали любителя "русского міра", який листувався з окупантами та "днрівцями" (фото)

Читать на русском
Автор
Скрини листування
Скрини листування. Фото Колаж "Телеграф"

Чоловіка передали до рук СБУ

Під час перевірки українські прикордонники звернули увагу на чоловіка, у якого в телефоні було збережено листування з його товаришами. Як виявилося, він спілкувався з окупантами та "днрівцями".

Сам власник мобільного телефону з 2018 по 2021 рік проживав на території РФ. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Так, пильним прикордонникам вдалося викрити можливого колаборанта, який підтримує "русский мір" і вважає, що життя в РФ набагато краще, ніж в Україні.

Скрини листування

Відомо, що чоловік прямував до столиці та під час перевірки правоохоронці звернули увагу на те, що у нього у мобільному телефоні є номери російських операторів.

Як виявилося, можливий колаборант листувався зі своїми товаришами, які підтримують "русский мір" і, можливо, проходять службу в окупаційних військах.

Скрини листування
Скріншот екрану

Прикордонники також встановили, що громадянин із 2018 по 2021 рік проживав на території РФ. Усі дані про чоловіка передали співробітникам СБУ, які мають розібратися в цій ситуації.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що мешканець Києва та його знайома потрапили за ґрати через розмови по телефону. Так, киянин, під час телефонних розмов зі своєю знайомою з Черкас, виправдовував збройну агресію Росії і чекав на прихід до влади окупантів. За місцем проживання прихильників "російського світу" провели обшуки, а їх взяли під варту.