Різке потепління, але...: які сюрпризи готує погода у Києві найближчими днями

Читать на русском
Автор
3726
Чого чекати від погоди у найближчі пару днів
Чого чекати від погоди у найближчі пару днів. Фото Pixabay

Синоптики озвучили прогноз на 22, 23 та 24 січня

У найближчі кілька днів погода у Києві буде мінливою. Похмура погода без опадів мінятиметься мокрим снігом з дощем. При цьому температура повітря йтиме на підвищення з кожним днем.

Детальний прогноз на 22, 23 та 24 січня був опублікований на сайті Meteofor. Синоптики зазначають, що цими днями настане потепління.

У понеділок, 22 січня, у столиці упродовж усього дня триматиметься похмура погода, без опадів. Вночі та вранці температура повітря буде на рівні -6.. -7 градусів, а потім решту дня буде до -2.

23 січня погода трохи зіпсується. Вдень та ввечері у Києві очікується мокрий сніг та сильна хмарність. При цьому порівняно з минулим днем буде тепліше. Ніч буде -2 градуси, а вранці, вдень та ввечері — до 11 градусів.

У середу, 24 січня, варто очікувати на потепління. Мінусова температура буде лише вночі та вранці — до -1 градусів. Потім вдень та ввечері стовпчики термометрів дійдуть до +1. При цьому вночі та ввечері у столиці знову пройде мокрий сніг із дощем.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що український народний синоптик Ігор Кібальчич зробив прогноз, яка погода переважатиме в Україні до кінця січня.