Вода б'є ключем просто зі стіни: у переході станції київського швидкісного трамваю помітили водоспад (відео)

Читать на русском
Автор
739
Станція "Вацлава Гавела" Новина оновлена 26 січня 2024, 15:55
Станція "Вацлава Гавела". Фото КГГА

Незвичайна картина постала перед очима перехожих

У підземному переході станції швидкісного трамвая "Вацлава Гавела" через плити у стінах почала протікати вода. Здивовані пасажири могли спостерігати, як у одному місці утворився справжній фонтан, а вода стікала на підлогу та заливала все довкола.

Внаслідок підтоплення на пішохідній зоні утворилося відразу кілька досить великих калюж. Про це повідомляється у столичних Телеграм-каналах.

Так, судячи з опублікованих кадрів у підземному переході станції швидкісного трамвая "Вацлава Гавела", розташованого на Відрадному, справді намічаються серйозні проблеми, які можуть призвести до подальшого обвалення облицювальних плит.

Автор відео показує місце, де між стиками із стіни буквально ключем б’є вода, яка заливає все навкруги.

Що спричинило протікання води та чому тут почався потоп — невідомо. Залишається лише сподіватися на те, що фахівці звернуть пильну увагу на цю проблему і не дадуть їй посилитись.

Станція швидкісного трамваю "Вацлава Гавела",

Варто зазначити, що у 2019 році станцію Борщагівської лінії швидкісного трамваю "Вацлава Гавела" капітально відремонтували. Тоді тут привели до ладу систему електропостачання, вестибюль та підземний перехід, а також встановили економне LED-освітлення.

На відновлення шляхопроводу витратили майже 91 мільйон гривень.

Станцію капітально відремонтували у 2019 році.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що шість станцій метро на "синій гілці" в українській столиці виявилися закритими через підтоплення і це спричинило виникнення у місті справжнього транспортного колапсу.

Після цього метрополітен запустив човниковий рух поїздів у напрямку "Теремків" і назад, а поліція прийшла до КП "Київський метрополітен" та КМДА з обшуками у рамках розслідування обставин аварії у шахті метро.

Потім з’явилася інформація про те, що над "затопленою" станцією метро у Києві сталася нова НП. На тротуарі з’явилися помітні тріщини, а в однієї з електричних опор утворилася глибока вирва — тут активно почав просідати ґрунт.