У Києві медикам довелося приймати пологи просто в кареті "швидкої" (фото)

Читать на русском
Автор
КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва"
КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва". Фото Соцмережі

Подібні випадки нерідко трапляються у практиці медиків швидкої допомоги

Днями, під час транспортування вагітної жінки до пологового будинку, у неї почалися стрімкі перейми прямо у "швидкій". Медики не розгубилися та прийняли пологи безпосередньо в автомобілі.

На щастя все пройшло без ускладнень і на світ з’явилася дівчинка. Про це повідомили на сторінці КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" у Фейсбуку.

На даний момент щаслива мама разом із новонародженою дочкою перебувають у столичному пологовому будинку на дообстеженні.

Відомо, що дорогою до пологового будинку у жінки почалися стрімкі перейми прямо в кареті швидкої допомоги. Лікар Ганна Плетньова та фельдшер Олена Солодковська зупинили автомобіль та почали приймати пологи.

Завдяки їхнім злагодженим та професійним діям пологи пройшли без ускладнень і на світ з’явилася дівчинка. Дитину щаслива мати назвала Дар’я.

Пологи пройшли без ускладнень

Медики підкреслили, що в їхній практиці це вже не перший подібний випадок: "Вже не вперше, коли медики нашого КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" приймають пологи у пацієнтів на дому або просто в каретці швидкої.Так було й цього разу".

Також співробітники КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" побажали новонародженій дівчинці щасливої долі під мирним небом.

Медики діяли професійно та злагоджено

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Києві лікарі врятували дитину, яка проковтнула десятки деталей конструктора. Всі елементи знаходились у різних частинах шлунково-кишкового тракту, проте були з’єднані між собою.